Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea de Cosuri Cadou), implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor!

Utilizarea acestui site de prezentare implica acceptarea termenilor si conditiilor. Cosuri-Craciun.ro isi asuma dreptul de a aduce modificari ale prevederilor, fara o notificare prealabila.
Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

Legea comertului electronic – nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

1. Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al acestui site – elemente de grafica web,imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. INSIDE DIVISION S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C. INSIDE DIVISION S.R.L.

2. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. INSIDE DIVISION S.R.L. numai in scop de marketing si promovare. Informatiile oferinte in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea cosurilor cadou comandate, anuntarea ofertelor speciale etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. S.C. INSIDE DIVISION S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

3. Plasarea comenzii

Exista trei posibilitati pentru a plasa o comanda ferma:

  • Telefonic la numarul: 021.411.91.00
  • Prin completarea formularului de contact din pagina Contact, in special atunci cand doriti cosuri cadou personalizate sau in functie de bugetul dumneavoastra.
  • Prin e-mail la office@cosuri-craciun.ro

Comanda minima de pe site este de 1500 de RON fara TVA. Preturile produselor noastre nu contin TVA. Comanda poate cuprinde selectii diferite de produse. Comanda va fi procesata in cel mai scurt timp (maximum 24 ore). In perioadele de Paste si Craciun se proceseaza comenzi si in weekend. Programul de asistenta este zilnic intre orele 9:00 – 18:00. Dupa confirmarea comenzii veti fi contactat de catre un reprezentant Cosuri Craciun pentru stabilirea clauzelor contractuale si prezentarea modalitatilor de plata.

4. Contract si factura fiscala

In urma comenzii ferme se incheie contractul de vanzare-cumparare, dupa care se emite factura proforma. Dupa confirmarea platii se emite factura fiscala si se lanseaza comanda in executie.

*Produsele de pe site-urile www.giftidea.ro, www.cosuri-paste.ro, www.cosuri-craciun.ro se adreseaza exclusiv firmelor. Pentru toate tipurile de comenzi se incheie contract si se emite factura.

5. Modalitati de plata

Platile se efectueaza cu ordin de plata.

6. Livrare si productie

Realizarea comenzii dureaza intre 48-72 ore de la confirmarea platii. Timpul de livrare poate creste, consecinta a numarului crescut de comenzi, in lunile Decembrie si Aprilie. Pentru a garanta livrarea in timp util, va rugam sa ne trimiteti comenzile ferme din timp.

Transportul este gratuit la o singura locatie in Bucuresti sau Ilfov. Livram cadourile pe tot teritoriul Romaniei. Daca se doreste livrarea produselor in mai multe locatii costul este de 11 RON (primul kg) + 1 leu (pentru fiecare kg suplimentar) + TVA.
Colaboram cu firme de curierat la tarife minime avantajoase. La cerere, reprezentantul Gift Idea poate estima timpul necesar pentru a realiza si expedia comanda dumneavoastra.

7. Ambalare

Produsele Gift Idea se ambaleaza in cosuri, cutii profesionale de cadouri, tavite sau pungi. Gift Idea poate realiza produse personalizate si selectii diferite fata de cele din Catalogul de produse. Pentru selectii custom va rugam sa ne contactati si veti primi o oferta personalizata in cel mai scurt timp.

8. Responsabilitati privind produsele

Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor, totusi erorile nu sunt imposibile, de aceea, S.C.INSIDE DIVISION S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. Fotografiile de prezentare au doar caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. S.C. INSIDE DIVISION S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

9. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre Cosuri-Craciun.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. Gift Idea poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile, cu notificarea si acordul clientului. Gift Idea garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.

10. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.cosuri-craciun.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea unui conflict pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Datele de contact pentru Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sunt:
telefon 0800.080.999
web www.anpc.gov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *