1. Alegerea produselor
Accesați pagina CATALOG PRODUSE din bara de meniu.
Navigați între categoriile afișate și alegeți una în funcție de conținut, preț sau ambalare.
Alegeți produsul dorit, apăsați click pe acesta, vi se va deschide o pagină cu informații relevante despre produs.
Vă rugăm să țineți cont că pentru a procesa comanda există o comandă minimă de 1500 lei + TVA si ca produsele Cosuri Craciun se adreseaza doar persoanelor juridice.

In cazul în care doriti cosuri cadou personalizate cu anumite produse, vă rugăm să specificați în cererea de ofertă.

2. Plasarea comenzii – comanda Cosuri Cadou Craciun:
*Telefonic la numarul: 021.411.91.00
*Prin e-mail la office@cosuri-craciun.ro
*Prin completarea Formularului de contact

3. Procesarea comenzii
Comanda va fi procesată în maximum 24 ore de la recepționarea cererii.
În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant Gift Idea pentru stabilirea detaliilor contractuale și a modalităților de plată.

4. Contract și factura fiscală
În urma comenzii ferme de cosuri cadou se încheie contractul de vânzare-cumpărare. Plata se efectuează prin achitarea facturii proforme, emise după semnarea contractului. Procesarea comenzii și emiterea facturii fiscale se fac doar după primirea confirmării plății.
Produsele de pe site-ul www.cosuri-craciun.ro se adresează exclusiv firmelor.

5. Modalități de plată
Platile se efectueaza cu ordin de plata.
În funcție de cantitatea comandată și de perioada în care se efectuează comanda puteți beneficia discounturi suplimentare pentru precomenzi sau de volum.

6. Transport si livrare
Cosuri Craciun asigură gratuit livrarea în Bucuresti sau Ilfov la o singura locatie. Se pot face livrari in toata tara prin FAN Courier sau transport propriu, asigurând integritatea produselor și păstrând calitățile produselor intacte.  Livram cadourile pe tot teritoriul Romaniei. Daca se doreste livrarea produselor in mai multe locatii costul este de 11 RON (primul kg) + 1 leu (pentru fiecare kg suplimentar) + TVA.
Colaboram cu firme de curierat la tarife minime avantajoase. La cerere, reprezentantul Gift Idea poate estima timpul necesar pentru a realiza si expedia comanda dumneavoastra.

Informații utile

Furnizorul nu poate fi răspunzător pentru neonorarea comenzilor în cazul nefuncționării serviciilor bancare, de transport sau forță majoră.
Produsele livrate rămân în proprietatea furnizorului până la achitarea integrală a sumei aferente comenzii de către cumpărător. 
Marca și tipul produselor din imagini sunt cu titlu orientativ. Coșuri-Craciun își rezervă dreptul de a schimba tipul, producătorul, marca anumitor produse în funcție de disponibilitatea acestora, cu notificarea clientului in prealabil. Cosuri Craciun garantează calitatea 100% a produselor substituente celor care nu se află pe stoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *